Tionde korvfestivalen!

Helgen 7-9 mars är det dags för den tionde upplagan av Korvfestivalen, även denna gång i Münchenbryggeriet i Stockholm. Som vanligt finns det mesta och bästa av både svensk och utländsk korv på plats för att presentera sig för en nyfiken och förhoppningsvis hungrig publik. Och som vanligt finns hela skalan av korvmakare på plats, från de som räknar dagsproduktionen i flera ton till de som knyter varje korv för hand.

Förra året lanserades Korvöl, en ljus lager som Nils Oscar bryggt för att få en öl som passar särskilt bra till just korv. Så till årets festival tar man nästa steg och lanserar ett Charkvin: Vassio Di Salumi, ett vin som passar särskilt bra till alla former av charkuterier, och som kommer att finnas runt om i barerna. Dessutom finns en rad små bryggerier en trappa upp från festivalen.

Så om du vill bli överraskad, förtjust, betagen och inspirerad är det bara att bege dig till Münchenbryggeriet i helgen.

Läs mer på korvfestivalen.se.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.