Alkoholfri aperitif från Stockholms Bränneri


Stockholms Bränneri har länge arbetat med att göra den omtyckta aperitifen mer tillgänglig, genom nya smaker, genom alkoholfria varianter och genom de behändiga förpackningarna som man kan ta med sig och dricka lite varsomhelst.
Nu släpper man ännu en, den här gången en version av den aperitif man gärna dricker utmed den norra medelhavskusten, lätt bitter, med påtaglig kropp och med en märkbar syra.
Apéro Soda baseras på lingon, vars torra och syrliga toner kompletteras med citrus för fräschörens skull. Vanilj, kakao och socker ger en tydlig kropp, och en aning kamomill ger lätt blommiga toner som lyfter helheten. Och till slut en aning kolsyra för ge en pärlande lätthet.
En aperitif som man kan ta med sig överallt och dricka närsomhelst helt enkelt, eftersom burken är så konstruerad att den fungerar som glas.

Apéro Soda

Alkoholhalt: 0,5 %
Nr: 2115
Volym: 25 cl
Pris: 22,80 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.