Allt om Whisky nr. 6, 2024
Nytt och välbekant till nyår
Årets sista nummer är här, och vad kan vara bättre än att avsluta med ett nummer blandat av nya och gamla bekantskaper, kluckande tips, och festliga matrecept! Vi på Allt om Whisky har satt ihop ett nummer som underhåller er genom helgernas festligheter och firanden.
Vi firar The Glenlivets 200-årsjubileum, ett klassiskt whiskymärke som behållit stil och plats på entusiasternas whiskyhylla genom åren. Vi passar också på att presentera fler nyheter och finner tidlösa tips för dig och dina vänner. I ett möte med nytänkande Woven får vi lära känna dem, deras kreativitet och hur de vågar sticka ut i en annars traditionell bransch. Vi har även glädjen att byta några ord med High Coasts Roger Melander, där vi dyker ner i hemligheterna bakom sherryfatslagrad whisky.
För dig som vill fortsätta lära känna svensk whiskykonst på nära håll, får du även chansen att läsa intervjun med Samuel Lindlöf från Agitator.
Och på tal om whisky i Sverige, vi har träffat ett av de stora namnen i den svenska whiskyvärlden, ett namn som ligger bakom mycket av det vi idag betraktar som självklart vad gäller både urval och kvalitet. I vår intervju kan du läsa om både det som var och det som är.
I årets sista nummer får Anders Tegnér inspirera till en nyårsafton för alla sinnen. En välkomponerad nyårsmeny som du kanske kan överraska dina gäster med eller laga till familjens firande.
Så när du nu bläddrar genom vårt festliga nummer, hoppas vi att du kan skapa minnesvärda stunder tillsammans med vänner och familj. Över långhelger och ledighet är du välkommen att besöka vår Facebook och webbsida för mer nyheter och äventyr. Med ett glas whisky i handen och kanske en bit mat från Anders Tegnérs nyårsmeny på tallriken, önskar vi er en riktigt god avslutning på året.
Skål, och tack för att ni följt med oss ännu ett år!
Prenumerera på Allt om Whisky!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!