Allt om Whisky nr. 5, 2024

Höstens whiskyvindar bjuder på nyheter, smakupplevelser och djupdykningar

Så var hösten här. Och med den kommer ytterligare en utgåva fylld av whiskynyheter, prisbelönta favoriter och inspiration för både smaklökar och själ. Vi på Allt om Whisky är stolta att kunna presentera resultatet från årets The Whisky Battle Awards. Efter en hård kamp om de bästa dropparna står nu vinnarna klara – och vi går igenom medaljörerna från tävlingen.

Den här utgåvan bjuder också på spännande nyheter och tips för dig som vill uppdatera whiskyhyllan eller hitta något nytt att avnjuta i höst. För dig som gillar att kombinera whisky och mat har kocken Anders Tegnér skapat ett riktigt smaskigt matjobb med whiskyn Sexton som huvudspelare – en fest för både smaklökar och whiskyfantaster.

Vi har också haft nöjet att intervjua Douglas Taylor, vd för Bruichladdich, som delar med sig av sina tankar om destilleriets framtid och deras ständiga strävan efter innovation utan att förlora sina traditionella rötter.

Vidare fördjupar vi oss i Glendronach och destilleriets fantastiska Master Blender, Rachel Barrie. Missa inte vår personliga artikel.

Som alltid hoppas vi att detta nummer av Allt om Whisky ger dig nya upptäckter och inspiration i whiskyns fascinerande värld.
Skål och välkommen in i hösten med oss!
Och med den kommer ytterligare en utgåva fylld av whiskynyheter, prisbelönta favoriter och inspiration för både smaklökar och själ. Vi på Allt om Whisky är stolta att kunna presentera resultatet från årets The Whisky Battle Awards. Efter en hård kamp om de bästa dropparna står nu vinnarna klara – och vi går igenom medaljörerna från tävlingen.

Den här utgåvan bjuder också på spännande nyheter och tips för dig som vill uppdatera whiskyhyllan eller hitta något nytt att avnjuta i höst. För dig som gillar att kombinera whisky och mat har kocken Anders Tegnér skapat ett riktigt smaskigt matjobb med whiskyn Sexton som huvudspelare – en fest för både smaklökar och whiskyfantaster.

Vi har också haft nöjet att intervjua Douglas Taylor, vd för Bruichladdich, som delar med sig av sina tankar om destilleriets framtid och deras ständiga strävan efter innovation utan att förlora sina traditionella rötter.

Vidare fördjupar vi oss i Glendronach och destilleriets fantastiska Master Blender, Rachel Barrie. Missa inte vår personliga artikel.

Som alltid hoppas vi att detta nummer av Allt om Whisky ger dig nya upptäckter och inspiration i whiskyns fascinerande värld.
Skål och välkommen in i hösten med oss!


Prenumerera på Allt om Whisky!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.