Allt om Whisky nr. 3, 2024
Sommarnummer – i en allt vidare dryckesvärld
När vi startade Allt om Whisky & Öl för 20 år sedan frågade man sig hur vi skulle kunna fylla vårt magasin flera gånger per år med nytt innehåll. Idag kan vi fnissa lite åt det, problemet är snarare att välja ut de rätta godbitarna. Men nu får du här ett härligt sommarnummer av Allt om Whisky & Öl.
Låt dig inspireras av Anders Tegnérs påhittiga recept med whisky och öl. Du kan också läsa om resan till Skottland med årets whiskystipendiater, en resa som var underbar men som inte gick helt enligt plan.
Tycker du om vackra skotska byar med lika vackra destillerier ska du läsa om Frida Birkehedes besök i Tobermory, och om du fascineras av isberg, betagande natur och stora upplevelser på både tallriken och i glaset kan Mauro Rongiones besök på Grönland vara något för dig.
Dryckesvärlden sträcker sig långt bortom de skotska högländerna och i den här utgåvan av tidningen får vi även smyga in i romvärlden tillsammans med Henric Madsen för att ta reda på hur man kan få möjligheten att lagra sin rom på ekfat i Paris.
Vi har så mycket i pipeline att skriva om, och året har mycket kvar att bjuda på.
I höst är det till exempel dags att utse de bästa av de bästa i vår eminenta tävling The Whisky Battle Awards 2024, en succé när vi introducerade den förra året och med ett stort förhandsintresse i år.
Mer om det får ni veta när löven checkar ut och kylan kommer åter. Vi är glada att ni fortsätter följa med oss på denna äventyrliga expedition över världens kontinenter och hav.
Njut nu av semester, vänner, sol och bad!
Prenumerera på Allt om Whisky!
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!