Omakase på Kasai med Roku Gin

Omakase är japanska och betyder ungefär ’kockens val’, det vill säga det som är bäst just nu, ofta beroende på årstid. Spännande, smakfullt och ofta lekfullt, som till exempel på stockholmsrestaurangen Kasai, som har komponerat en Omakasemeny baserad på de fyra årstiderna. En rätt för varje årstid, baserad på de ingredienser som för tillfället är bäst.

Till detta serveras fyra drinkar med den japanska Roku Gin som huvudingrediens, minst lika smakfullt och kanske ännu mer lekfullt.
Ingen meny, inga val, bara att koppla av och åka med.

Roku Gin

Nr: 40337
Alkoholhalt: 43 %
Volym: 700 ml.
Pris: 349 kr

Restaurang Kasai
www.kasai.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!