Abasolo – majswhisky från Mexico

Under året har Abasolo Corn Whisky kommit till Sverige. Abasolo är det första destilleriet i Mexico som specialiserats sig enbart på whiskyproduktion.

Abasolo whisky produceras på ett unikt sätt och bygger på nixtamalserad majs. Processen har använts under årtusenden för majs som används till matlagning i landet. En unik process som ger unik whisky.

Det är nästan omöjligt att jämföra den med någon annan majswhisky. En rolig bubblare i whiskyprovningen för att gissa land.

Ung, pigg, kryddig smak som inte liknar något du testat förut! I nästa nummer av Allt om Whisky får du läsa mer om det mexikanska destilleriet.

Abasolo

Nr: 84317
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 43%
Pris: 539 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!