Matkonceptet ANTIANTI by Singleton på Tjoget i Stockholm
Singleton och Tjoget lanserar matkonceptet ANTIANTI by Singleton – matkonceptet som ska få svenskar att uppskatta vuxna smaker.
Som med så mycket annat handlar det om hur olika råvaror och smaker presenteras för våra sinnen, därför lanserar Singleton och Tjoget matkonceptet ANTIANTI by Singleton.
Målet är att tillaga råvaror och smaker som de flesta av oss har haft svårt för i barndomen men på ett nytt och tillgängligt sätt. Rätterna är komponerade av matprofilen Petter Bäcklund och de ackompanjeras av cocktails framtagna av Tjogets prisbelönta bartenders.
Pop-up restaurangen är öppen kl. 17.30 – 19.00 och menyn kostar 250 kronor. I priset ingår 2 cocktails, finger food & en härlig AW-stämning där Stefan Axel Foley står i dj-båset.
ANTIANTI by Singleton kommer till Tjoget den 21/11 och bokning görs via länken: ANTIANTI by Singleton på Tjoget
Foto maträtter: Petter Bäckström
Porträttfoto: Gustav Wiking